De winkelwagen is leeg.

PUUR ETEN!

Speltfood.nl staat voor puur eten, is eigentijds en wil graag leren! Wij dragen graag ons steentje bij aan de trend van gezond, eerlijk maar vooral lekker eten. Onze producten worden allemaal in Nederland gemaakt, het liefst lokaal. Omdat de producten niet uit grote fabrieken komen en wij samenwerken met kleine, toegewijde producenten durven we zeggen dat we Maatschappelijk Verantwoord aan het ondernemen zijn. (Dat klinkt best stoer voor een uit de hand gelopen hobby!) 

Onze telers hebben een aantal Keurmerken: Milieukeurmerk, Biologische Keurmerk en een Erkendstreekproduct keurmerk. Onze bakkers voldoen volgens de eisen van ISO26000 MVO. Hiermee zijn zij de eerste bakkerij van Nederland die deze normen hebben behaald.

Bij Speltfood.nl vind je de lekkerste producten gemaakt van 100% Kollenberger Spelt maar daarnaast ook ''Nieuwe Granen'' en wellicht binnenkort nog veel meer lekkere, eerlijke producten.

Service is voor ons erg belangrijk en we willen dat onze klanten 100% tevreden zijn, heb je iets op te merken, een tip voor ons of wil je gewoon iets kwijt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via webshop@speltfood.nl

Met wie wij werken

FIMBF

Bakker Frank van Eerd - De Bisschopsmolen

De Bisschopsmolen ligt in hartje Maastricht. Het is de oudste draaiende watermolen van Nederland. De molen heeft een eigen ambachtelijke bakkerij. ''Hier bewijzen we dagelijks dat broodbakken een kunst is en dat passie het hoofdingrediënt is voor (h)eerlijke producten. In de molen kunnen onze gasten kennismaken met het ambacht van de molenaar en zien hoe we van het oergraan Kollenberger Spelt meel en bloem maken''

Pasta maker Ruud Souren - Pasta Pura

Pasta Pura staat voor smaak in de zuiverste vorm. De consistentie bite, en smaak zijn van zeer hoog gehalte en geschikt voor de veeleisende professionele keuken, maar ook voor de thuiskeuken.
''Onze passie is eten. Creatief smaakvol en kwalitatief met ruime ervaring tot aan het sterrenniveau aan toe''. Pasta Pura combineert vakmanschap, ervaring en Italiaanse tradities. Daarom is Pasta Pura van de allerbeste kwaliteit.

Ellen & Marcel Bekkers - Bakkerij Aroma

In deze ambachtelijke bakkerij gebruikt men vooral ingrediënten van Limburgse bodem. Ook zijn er tien soorten roggebrood naar eigen recept, een erfenis uit de tijd dat hun opa nog met paard en wagen of bakfiets langs de deuren ging. Het assortiment is zeer uitgebreid en wordt steeds aangevuld met nieuwe recepten. De winkel richt zich de laatste jaren vooral op ingrediënten uit de eigen regio. Kollenberger Spelt is een van die ingrediënten. Hier kun je terecht voor de lekkerste streekgerechten.

Jan Tjip Douwstra - House Of Taste

Jan Tjip is een zeer toegewijde ondernemer als het om lekker en goed eten gaat. Met House Of Taste is hij voorral leverancier van (grote) Horeca en catering bedrijven. Zijn producten komen rechtstreeks van de producent, uiteenlopend van Italië tot Ierland. Jan Tjip helpt ons regelmatig bij het kiezen van de producten in ons assortiment en het maken van nieuwe recepten.