De winkelwagen is leeg.

Spelt&Sport

Speltproducten voor Sporters:
Samenwerking tussen Team Lotto Jumbo en de Bisschopsmolen.

De Bisschopsmolen zorgt al langere tijd dat de renners van Team Lotto Jumbo dagelijks het beste brood op hun bord krijgen. Sinds dit jaar zijn er ook producten ontwikkeld die de renners tijdens de koersen voorziet van de juiste voeding en energie.

Samen met Marcel Hesseling, voedingsdeskundige van Team Lotto Jumbo, zijn deze broden, broodjes en repen ontwikkeld. De producten zijn vooral smaakvol, gezond en volledig afgestemd op de behoeften van de renners. De opdracht is vooral gebruik te maken van natuurlijke grondstoffen zoals honing in plaats van suiker.


De broodjes en repen zijn vooral lekker; gevarieerde en smakelijke voeding heeft een positief effect op de fietsprestaties. Net zoals onze andere producten, wordt deze sportvoeding gemaakt op basis van regionaal geteelde Spelt. Naast Spelt worden fruit en noten, en zo’n 15 verschillende soorten oer-granen uit de regio gebruikt.

In onze webwinkel zijn deze broodjes, afbakbroden en repen te bestellen. U stelt zelf het pakket samen, u kunt het ook aanvullen met bijvoorbeeld pasta en een mueslimix. U ontvangt dan een compleet pakket gevuld met producten die een goede basis vormen voor een sportprestatie op elk niveau.

Opmerking/belangrijk: Elke woensdag & donderdag worden deze producten gemaakt. Uw bestelling wordt op dezelfde dag gemaakt en op donderdag of vrijdag uitgeleverd.